Cubic Host 全年無休用心服務大家,歡迎申請我們的網存計劃

返回列表 發帖

Plan L 停止服務公告 (備份已完成,處理搬遷申請中)

Plan L 將於數小時內停止服務,請所有Plan L用戶到 客戶服務/技術支援 發帖告之閣下希望轉移到哪個網存計劃(只限Plan A、B、C、D、K),以便我們盡快為閣下搬遷。

不便之處,敬請原諒!

Best Regards,
Cubic Host
http://cubichost.net
各位用戶應定期備份,以免發生意外事件,造成資料流失

搞錯-3- PlanL係最好既PLAN -3-

scforum 您好
由於用戶濫用計劃, 我們沒法子要暫時終止且做檢查。

scforum 您好
Startonics 發表於 2011-11-26 19:56

轉plan要寫d咩?

scforum 您好
Startonics 發表於 2011-11-26 19:56

暫時終止? 即是遲D可以轉番?

轉plan要寫d咩?
scforum 發表於 2011-11-26 19:57

望轉移的網存計劃及空間帳號名稱

回復 5# taleoftl

我們無法確定時間是多少。

回復  taleoftl

我們無法確定時間是多少。
Startonics 發表於 2011-11-26 20:05

了解^^

L是最好的,又冇廣告!服務質素比收費的更好!!
可惜現在的用戶,都是貪得無厭!!

大家好,

我也理解到我們提供不一樣的服務, 但可惜有些用戶實在是無可理解的使用空間作不好的行為。
我們仍然有美國的PLAN K 提供著 (美國機房), 香港服務希望在日後會再開放。

日後plan L 重開後可以轉回plan L ?

日後plan L 重開後可以轉回plan L ?
Nickst00 發表於 2011-11-26 20:44

重開時會再作告知

咁我想問下呢個plan 遲D會唔會回覆返正常?

咁我想問下呢個plan 遲D會唔會回覆返正常?
crazygirlgood 發表於 2011-11-28 16:40

希望在 2012 年初回復。